Verkkouutiset

ISIS:n maanalainen verkosto paljastui – tunneleita 250 kilometriä

Irakin hallituksen joukot aloittivat sunnuntaina hyökkäyksen Tal Afarin valtaamiseksi Isisiltä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Irakin vapaaehtoiset shiia-taistelijat ja liittovaltion poliisijoukot ottivat maanantaina haltuunsa 250 kilometriä kattavan Isisin tunneliverkoston edetessään kohti Tal Afarin kaupunkia, kertoo Iraqi News.

Tunneleita käytettiin muun muassa koulutustarkoitukseen. Isisin on pitänyt Tal Afaria hallussaan 2014 kesästä lähtien.

Irakin hallituksen joukot aloittivat sunnuntaina hyökkäyksen Tal Afarin valtaamiseksi Isisiltä. Hyökkäykseen osallistuu Irakin hallituksen ja terrorismin vastaisten joukkojen lisäksi liittovaltion poliisijoukkoja, peshmerga-kurditaistelijoita sekä vapaaehtoisia shiia-taistelijoita. Jihadisteilta on vallattu paljon alueita Tal Afarin ympäristöstä.

Liittovaltion poliisijoukot ja shiia-taistelijat tuhosivat maanantaina muun muassa Isisin ase- ja ammusvaraston. Lisäksi 20 jihadistia tapettiin.

Tal Afar on kaupunki Nineven maakunnassa Luoteis-Irakissa. Kaupungista on noin 57 kilometriä Syyrian rajalle. Mosul sijaitsee noin 60 kilometriä kaupungista itään

Isis lyötiin Pohjois-Irakissa sijaitsevassa Mosulissa heinäkuun alussa lähes yhdeksän kuukautta kestäneiden taisteluiden jälkeen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)