Raju isku jihadistien asemiin, ISIS kärsi jättitappiot

Isiksen vastainen liittouma tuhosi ilmaiskuilla jihadistien asemia Irakissa.

  • Jihadisti heiluttaa lippua.

    ()

Irakin Peshmerga-joukkojen komentajan mukaan Yhdysvaltain johtaman liittouman hävittäjäkoneet iskivät rajusti Isiksen asemiin läntisellä Kirkukin rintamalla.

Hävittäjät tuhosivat sunnuntaina jihadistien asevarikoita, tunneleita ja bunkkereita, kertoo uutistoimisto Rudaw.

– Liittouman hävittäjät tuhosivat tänään useita Isiksen linnoittamia tuliasemia läntisellä Kirkukin rintamalla, kertoo Peshmerga-joukkojen komentaja Kamal Kirkuki.

Kirkukin mukaan Isis kärsi raskaita tappioita. Monet jihadistit kuolivat ja loukkaantuivat. Ilmaiskut tehtiin yhteensä yhdellätoista ohjuksella.

Peshmerga-joukot ovat seuranneet tarkasti Isiksen liikkeitä alueella. Toistaiseksi kaikki jihadistien hyökkäykset on kukistettu.

Komentajan mukaan Isis on siirtänyt joukkoja Mosulista Kirkukiin. Hän muistuttaa, että jihadistit uhkaavat edelleen Kirkukin aluetta.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.