Verkkouutiset

”Irakin Rambo” uudella kostovideolla: Leikkaamme teidät kuin kebabin

Isiksen pahimmaksi painajaiseksi kutsuttu irakilaissotilas uhkaa tuhota Isis-jihadistit tuoreella videolla.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sosiaalisessa mediassa leviää raaka video, jolla ”Irakin Rambona” ja ”kuoleman enkelinä tunnettu” irakilainen sotilas leikkaa kuoliaaksi poltettua ISIS-jihadistia.

Asiasta kertoo muun muassa Daily Mail, joka on julkaissut kuvakaappauksia videosta sivuillaan.

Ayyub al-Rubaien, joka tunnetaan taistelijoiden parissa nimellä Abu-Azrael (kuoleman enkeli), kerrotaan polttaneen niin kutsutun Islamilaisen valtion terroristin kuoliaaksi ja ripustaneen tämän sähkötolppaan Pohjois-Irakissa sijaitsevassa Baijin kaupungissa.

– Isis, tämä on kohtalonne, leikkaamme teidät kuten shawarman, Abu-Azrael sanoo videolla jihadistin roikkuessa hänen takanaan.

Shawarma muistuttaa kebabia. Hiljalleen kääntyvää lihavarrasta paistetaan hiljaisella tulella. Kartiosta veistellään suikaleita.

Poltetun miehen uskotaan olevan ISIS-jihadisti, koska Irakin hallituksen joukot ja Isis käyvät raskaita taisteluita Baijin kaupungissa. Henkilöllisyyttä ei ole toistaiseksi pystytty todistamaan.

Abu-Azrael taistelee irakilaisten shiiajoukkojen riveissä Isistä vastaan. Abu-Azrael komentaa Irakissa toimivia al-Imam Ali -joukkoja ja on noussut jonkinasteiseksi kulttihahmoksi ISIS-järjestöä vastustavien keskuudessa.

Hänestä jaetaan runsaasti kuvia sosiaalisessa mediassa. Niissä suurikokoinen ja parrakas komentaja poseeraa kirveiden, miekkojen ja kuolleiden jihadistien kanssa.

Häntä on kutsuttu myös Isiksen pahimmaksi painajaiseksi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)