Verkkouutiset

Hodorkovski käynnistää venäläisen uutissivuston Latviassa

Venäläinen entinen öljypohatta Mihail Hodorkovski perustaa uuden verkossa toimivan uutissivuston Latviaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Entinen venäläinen öljypohatta Mihail Hodorkovski, joka vapautui viime vuonna vankilasta Venäjän presidentti Vladimir Putinin armahtamana, perustaa uuden verkossa toimivan uutissivuston Latviaan.

Vaikka uutissivusto perustetaan Latviaan, se on suunnattu Venäjällä asuville ihmiselle, kertoo The Baltic Times viitaten Gazeta.ru-sivustoon.

Uusi sivusto aloittaa toimintansa syyskuussa.

Venäläisen Lenta.ru-uutissivuston päätoimittajan paikalta maaliskuussa potkut saaneen Galina Timtshenkon uskotaan nousevan uuden uutissivuston päätoimittajaksi. Timtshenko on toistaiseksi kiistänyt tähän liittyvät tiedot.

Eri mediatietojen mukaan uuden Latviaan perustettavan uutissivuston henkilökunta koostuu osittain Lenta.ru:n entisistä työntekijöistä. Hodorkovskin edustajat ilmoittivat, että mies ei kommentoi asiaa ennen syksyä.

Hodorkovski tuomittiin vuonna 2005 veronkierrosta kahdeksaksi vuodeksi vankeuteen. Vladimir Putin armahti hänet viime vuonna, koska Hodorkovskin äiti oli sairas.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)