Verkkouutiset

Englantilainen perheyritys suunnittelee kokonaisia kaupunkeja Irakiin

Pieni englantilainen perheyritys auttaa Irakin uudelleen rakentamisessa Pohjois-Englannin ylänköalueelta käsin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Arkkitehdeistä koostuva englantilainen perheyritys rakentaa sodasta ja Saddam Husseinin valtakaudesta kärsineitä irakilaisia kaupunkeja uudelleen käyttäen 3D-mallinusohjelmia, kertoo The Guardian.

– Saddam Hussein laiminlöi kaupunkeja, joiden parissa työskentelemme. Sen vuoksi niissä on vain vähän perusinfrastruktuuria, sanoo Garsdale Designin johtaja Elliot Hartley.

Irakista on viime vuosina lähtenyt ulkomaille paljon koulutettua ja ammattitaitoista väkeä, joten paikallisten taidot eivät riitä omatoimiseen uudelleen rakentamiseen.

Garsdale Design sai Irakin kunta- ja työministeriöltä urakan Nasiriyahin kaupungin yleissuunnitelman laatimiseksi seitsemän vuotta sitten.

Yritys loi yleissuunnitelman uusille kodeille, viemäristölle, vesi- ja sähköjärjestelmille sekä julkiselle liikenteelle.

Sen jälkeen Garsdale Design on saanut kolme lisäurakkaa. Yritys laatii yleissuunnitelman myös Kutin, Havyn ja Nu’maniyahin kaupungeille.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)