Verkkouutiset

Vaalit hävinnyt Hillary Clinton oli suunnitellut kabinettinsa valmiiksi

Ulkoministeriksi oli ehdolla Hillary Clintonin kampanjapäällikkö, entinen varaulkoministeri sekä istuva varapresidentti.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yhdysvaltojen presidentivaaleissa shokkitappion kärsinyt demokraattien Hillary Clinton oli suunnitellut tulevan kabinettinsa tarkkaan jo ennen vaaleja, kertoo Axios.com.

Axios on kahden kokeneen politiikan toimittajan ja Valkoisen talon kirjeenvaihtajan perustama media-alan kasvuyritys. Tiedot perustuvat Clintonin kampanjan sisäpiiriläisten antamiin haastatteluihin.

Kampanjan sisäpiirin mukaan moni ministeri oli valittu epävirallisesti jo ennen vaaleja. Esimerkiksi puolustusministeriksi olisi Clintonin voittaessa noussut entinen puolustusministerin pääneuvonantaja Michèle Flournoy.

Ulkoministeriksi olivat Axios.comin mukaan ehdolla istuva varapresidentti Joe Biden, Clinton kampanjapäällikkö ja entinen Bill Clintonin kabinettipäällikkö John Podesta sekä entinen varaulkoministeri Bill Burns.

Valtionvarainministerin salkkua taas soviteltiin Clintonin kampanjassa muun muassa Facebookin operatiiviselle johtajalle Sheryl Sandbergille.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)