Suomalaisyrittäjä Brysselissä pelkäsi tyttöystävänsä kuolleen - kulkee pommipaikan reittiä

Brysselissä työmatkalla ollut yrittäjä selvisi säikähdyksellä.

  • LKS 20160322 Policemen stand guard near a security perimeter set in the Rue de la Loi near the Maalbeek subway station, in Brussels, on March 22, 2016, after an explosion killed around 10 people, according to spokesman of Brussels' fire brigade A string of explosions rocked Brussels airport and a city metro station on Tuesday, killing at least 13 people, according to media reports, as Belgium raised its terror threat to the maximum level. - Belgium OUT / AFP / Belga / NICOLAS MAETERLINCK - LEHTIKUVA / AFP

    Brysselin koko liikenne on suljettu.

    ()

Työmatkalla Brysselissä ollut IT-alan yrittäjä Ilkka oli kaupungissa, kun ensin Zaventemin lentoasemalla räjähti kahdesti ja sen jälkeen Maelbeekin metroaseman lähellä räjähti metrojunan vaunussa.

Ilkan Brysselissä asuva tyttöystävä asuu lähellä metron räjähdyspaikkaa.

– Maelbeek on tästä noin kilometrin päässä.

– Mutta kunnossa ollaan. Janina lähti 20 minuuttia ennen sitä metropommia töihin. Yleensä hän menee aina sitä reittiä missä räjähti, mutta tänään hän meni eri paikkaan, Ilkka kertoo Verkkouutisille.

– Yritin soittaa heti, kun kuulin siitä metroasemasta, mutta hänen puhelimeensa ei saanut yhteyttä. Säikähdin ihan hirveästi. Onneksi sain yhteyden lopulta.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.