Verkkouutiset

Berliinin yliopistollisessa sairaalassa ammuskeltiin

Lääkärin sanotaan kuolleen Berliinin ammuskelussa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Berliiniläisen sairaalan potilaan sanotaan ampuneen ensin lääkärin ja sitten itsensä, kertoo The Independent viitaten Bild-lehteen.

Saksan poliisi vahvisti potilaan ampuneen lääkärin ennen itsemurhaa.

Poliisin mukaan Charite universityn Benjamin Franklin kampuksen sairaalassa ammuttiin useita laukauksia noin kello 13 paikallista aikaa. Sairaala sijaitsee Steglitzin kaupunginosassa Etelä-Berliinissä.

Poliisi kertoi lääkärin kuolleen saamiinsa vammoihin. Poliisjn mukaan ei ole mitään merkkejä siitä, että ammuskelu liittyisi terrorismiin.

Ennen berliiniläisessä sairaalassa tehtyä iskua Saksassa on tapahtunut viikon sisällä neljä iskua tai veritekoa, joissa nuori, turvapaikanhakija- tai pakolaistaustainen mies on surmannut tai haavoittanut ihmisiä.

Charite on yliopistollinen sairaala Berliinissä, ja se on Humboldt-yliopiston että Freie Universität Berlinin yhteinen instituutio lääketieteellisestä opiskelua varten.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)