Verkkouutiset

VVO: Hidas kaavoitus ja tonttipula hidastavat vuokra-asuntotuotantoa

Vuokra-asuntoyritys VVO:n mukaan vuokra-asuntojen tuotantoedellytyksiä heikensivät kaavoituksen hitaus ja pula rakentamiskelpoisesta tonttimaasta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vuokra-asuntojen kysyntä jatkui VVO:n mukaan vuoden ensimmäisellä puoliskolla hyvällä tasolla. Pienillä vuokra-asunnoilla ja uudiskohteilla oli hyvä menekki erityisesti kasvukeskuksissa. V

Yritys kertoo osavuosikatsauksessaan, että pääkaupunkiseudulla oli edelleen selkeä tarve uusille asunnoille.

Uuden tarjonnan painopiste oli VVO:n mukaan vapaarahoitteisissa vuokra-asunnoissa.

Yritys arvioi, että omistusasuntotuotannon markkinatilanne mahdollisti vuokra-asuntojen rakennuttamiselle tavanomaista parempien neuvottelu-urakkahankkeiden toteutuksen.

Kaavoituksen hitaus ja pula rakentamiskelpoisesta tonttimaasta erityisesti pääkaupunkiseudulla kuitenkin heikensivät VVO:n mukaan vuokra-asuntojen tuotantoedellytyksiä.

VVO-konsernin liikevaihto tammi-kesäkuussa oli 183 miljoonaa euroa, kun se vuosi sitten oli 177 miljoonaa. Konsernin tulos ennen veroja parani 65,4 miljoonasta 124,4 miljoonaan euroon.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)