Verkkouutiset

Vuokravälittäjä hoputtaa asunnonvaihtajia toimimaan ennen maaliskuun loppua

Vuokra-asuntoja välittävän Vuokraturvan hallituksen puheenjohtajan Timo Metsolan mielestä asunnon vaihto kannattaa ajoittaa talvikuukausille.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Talvikuukausina kilpailevia vuokra-asunnon hakijoita on Timo Metsolan mukaan vähemmän, vuokrapyynnöt ovat matalampia ja vapautuvista asunnoista on jopa valinnanvaraa.

– Jos vuokralainen pystyy ajoittamaan asunnonvaihdon talvikuukausille, on todennäköistä, että hän saa sopivamman asunnon ja vieläpä edullisemmin, Metsola kirjoittaa tuoreessa blogissaan.

Tänä vuonna kevät on etuajassa, ja se on hänen mukaansa näkynyt varhaisena piristymisenä myös vuokra-asuntomarkkinoilla. Käytännössä kesäsesonki käynnistyy jo toukokuussa.

Toukokuun alussa vapautuviin asuntoihin ei kuitenkaan hänen mukaansa yleensä ole tunkua, joten vielä huhtikuussa asuntoa hakevalla on etu puolellaan.

Metsola muistuttaa, että mikäli vuokralainen haluaa päästä muuttamaan vappuna, nykyinen vuokra-asunto on irtisanottava maaliskuun loppuun mennessä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)