Verkkouutiset

Jan Vapaavuori edistämään vientiä Vietnamiin ja Kiinaan

Elinkeinoministeri Jan Vapaavuori (kok.) lähtee vienninedistämismatkalle Vietnamiin ja Kiinaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Jan Vapaavuori on matkalla 19.-24. lokakuuta. Matkan Vietnamin osuudella hänen mukanaan on myös yritysdelegaatio, johon osallistuu 23 yritystä tai yhteisöä. Valtuuskunta koostuu ennen kaikkea cleantechin, rahoitusalan, ict-alan ja koulutusviennin edustajista.

– Vietnam on monelle suomalaisyritykselle vielä uusi, mutta nopean kehityksen ja kasvunsa takia erittäin kiinnostava markkina. Nyt on hyvä aika avata ovia uusille yhteistyön muodoille, Vapaavuori sanoo.

Vapaavuori tapaa valtuuskunnan kanssa Vietnamissa puolustus-, kauppa- ja teollisuus-, opetus-, liikenne-, luonnonvara- ja ympäristöministerit sekä parlamentin puhemiehen. Lisäksi Vapaavuori ja Vietnamin liikenneministeri allekirjoittavat kahdenvälisen lentoliikennesopimuksen maiden välisen lentoliikenteen edistämiseksi.

Matkan Kiinan osuuden painopisteet ovat korkean teknologian sekä matkailuinvestointien edistäminen. Elinkeinoministeri avaa Pure Finland investointiseminaarin sekä edistää kiinalaisinvestointien hankkimista Suomeen virallisissa tapaamisissa.

Vietnamin yritysdelegaatioon osallistuvat Aalto-yliopisto, Devecon, Elisa, Ferroplan, Finmedex, Finnfund, Finnsea, Finnvera, Finpeda, Haaga-Helia, Image Soft, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Lahden ammattikorkeakoulu, Law Office Jarmo Lähteenmäki, Niras Finland, Patria, Saimaan ammattiopisto, Tekes, Turun ammattikorkeakoulu, Vaisala sekä ViasysVDC, Viope & WSP Finland.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)