Luottokanta pysyi 96 miljardissa eurossa

Kotimainen rahoitus- ja vakuutuslaitosten sekä julkisyhteisöjen luottokanta pysyi 96 miljardissa eurossa joulukuun lopussa.

  • LKS 20141013 / 20120509 20101007 LKS 20090505: Asuntolainojen keskikoot ovat edelleen kasvaneet. Finanssialan Keskusliiton kyselyn mukaan kahden viime vuoden aikana otetut lainat ovat olleet keskimäärin runsaat 100000 euroa. Suurien lainojen osuus on kasvanut. Asuntokauppa. 500 euron seteleistä tehty talo. ... Housing trade.  LEHTIKUVA / TIMO JAAKONAHO

    Uusia luottoja kotimaiset yritykset myönsivät loka-joulukuussa 2 miljardilla eurolla.

    ()

Kotimaisten rahoitus-, vakuutuslaitosten ja julkisyhteisöjen myöntämien luottojen koko luottokanta pysyi Tilastokeskuksen mukaan 96 miljardissa eurossa myös joulukuun lopussa.

Uusia luottoja kotimaiset yritykset myönsivät viimeisen vuosineljänneksen aikana kaikkiaan 2 miljardilla eurolla.

Luottokanta koostui euro- ja muun valuutanmääräisestä 28 miljardin antolainauskannasta ja 64 miljardin nimellisarvoisista joukkovelkakirjoista sekä 4 miljardin rahamarkkinapapereista.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.