Verkkouutiset

Asunnot kallistuivat keväällä pk-seudulla entisestään

Vanhojen asuntojen hinnat nousivat vuoden toisella neljänneksellä pääkaupunkiseudulla, mutta muualla Suomessa ne laskivat aavistuksen verran vuodentakaisesta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vanhojen osakeasuntojen hinnat nousivat Tilastokeskuksen mukaan huhti-kesäkuussa koko maassa vuodentakaiseen verrattuna 1,2 prosenttia. Pääkaupunkiseudulla hinnat nousivat 2,6 prosenttia, kun taas muualla Suomessa ne laskivat 0,1 prosenttia.

Kesäkuussa pääkaupunkiseudun hinnat nousivat vuodentakaisesta 2,4 prosenttia, mutta laskivat muualla 0,8 prosenttia.

Edellisestä vuosineljänneksestä hinnat kohosivat huhti-kesäkuussa koko maassa 1,4 prosenttia. Pääkaupunkiseudulla nousua oli 2,3 prosenttia ja muualla Suomessa 0,6 prosenttia.

Huhti-kesäkuussa vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta oli koko maassa keskimäärin 2 305 euroa. Pääkaupunkiseudulla hinta oli 3 635 euroa, kun taas muualla maassa vain 1 709 euroa.

Uusien kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat koko maassa vuodentakaisesta 0,8 prosenttia. Pääkaupunkiseudulla hinnat laskivat 0,6 prosenttia, mutta muualla Suomessa ne nousivat 1,6 prosenttia

Edellisestä vuosineljänneksestä uusien asuntojen hinnat nousivat 0,3 prosenttia koko maassa. Pääkaupunkiseudulla hinnat nousivat 1,3 prosenttia, kun taas muualla maassa ne laskivat 0,3 prosenttia.

Uusien osakeasuntojen keskineliöhinta oli koko maassa 3 546 euroa, pääkaupunkiseudulla 4 611 euroa ja muualla maassa 3 170 euroa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)