Verkkouutiset

Maahanmuuttajayrittäjät toivovat yhteistyötä ja verkostumista

Maahanmuuttajayrittäjät kaipaavat yhteistyötä ja verkostoitumista kantaväestön yrittäjien kanssa, kertoo työ- ja elinkeinoministeriö.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomalaiset yrityspalvelut vastaavat työ- ja elinkeinoministeriön mukaan kohtuullisen hyvin maahanmuuttajayrittäjien tarpeisiin, mutta uusien palvelujen sijaan maahanmuuttajat kaipaavat enemmän yhteistyötä ja verkostoitumista kantaväestön yrittäjien kanssa.

Myös tietoa kaivataan lisää nykyisistä palveluista, kerrotaan työ- ja elinkeinoministeriön tuoreessa maahanmuuttajien yrittäjyyttä koskevassa raportissa.

Raportin mukaan maahanmuuttajayrittäjien selkeimmät haasteet koskevat kielen, kulttuurin ja markkinoiden osaamista. Yritysneuvontaa on saatavilla, mutta palvelukenttä on sekava ja sirpaleinen. Työtä yhdeltä luukulta saatavien palvelujen eteen on tehty, mutta esimerkiksi Yritys-Suomi-portaali on jäänyt monelle maahanmuuttajayrittäjälle vieraaksi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)