Verkkouutiset

Yrittäjät: Hallitus oikealla tiellä talouskasvun ja työllisyyden parantamisessa

Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Jussi Järventauksen mielestä hallitus on oikealla tiellä talouskasvun ja työllisyyden parantamisessa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Hallitus kertoi perjantaina työllisyys ja kilpailukyky -kärkihankkeestaan. Paikallista sopimista koskevat ehdotukset valmistellaan ja saatetaan voimaan vuonna 2016. Työaikalain ja vuosilomalain kokonaisuudistus jatkuisi vuoteen 2018.

Suomen Yrittäjien mukaan aikataulu on riittävän nopea.

– Paikallisen sopimisen mahdollisuuksia laajentavien lainmuutosten voimaan saattaminen vuoden 2016 aikana luo edellytyksiä palauttaa Suomen kustannuskilpailukyky lähivuosina, toimitusjohtaja Jussi Järventaus sanoo.

– Kuten ministeri Jari Lindström (ps.) tiedotustilaisuudessa sanoi, paikallista sopimista on kyllä käytetty, mutta vähän, Järventaus toteaa.

Hänen mukaansa työelämän rakenteita muuttavat lainsäädäntöhankkeet ovat talouskasvun ja työpaikkojen kannalta tärkeimpiä.

Järventauksen mielestä kasvua on haettava ulkomailta.

– Yritysten vienninedistämiseen ja kasvuun liittyvät rahoituksen lisääminen on myönteistä. Niiden lopullinen vaikuttavuus ratkeaa siinä, kuinka asiakaslähtöisiä vienninedistämisen menetelmiä ja rahoitusvälineitä saadaan aikaan, hän sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)