Verkkouutiset

Suomen Yrittäjät mukaan Allianssiin – ”Käynnissä on asenteiden sukupolvimurros”

Suomen Yrittäjien mukaan käynnissä on asenteiden sukupolvimurros, joka tuo työmarkkinoille entistä yrittäjähenkisempiä nuoria.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomen Yrittäjistä on tullut Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry:n jäsenjärjestö. Suomen Yrittäjien järjestöpäällikön Joonas Mikkilän mukaan Allianssin jäsenyys on luontevaa jatkoa SY:n nuorisotoiminnan vahvistamiselle.

– Uskomme, että työelämä- ja yrittäjyysosaamisellemme on tässä yhteiskunnallisessa tilanteessa käyttöä nuoriso- ja nuorisotyötä tekevien järjestöjen kentällä, Mikkilä kertoo SY:n tiedotteessa.

Käynnissä on hänen mukaansa merkittävä asenteiden sukupolvimurros, jonka tuloksena työmarkkinoille on tulossa entistä yrittäjähenkisempiä nuoria.

– Yrittäjäkuntamme ikääntyy nopeasti, joten markkinoille kaivataan uusia tulevaisuuden tekijöitä. Haluamme yrittäjäliikkeenä olla kannustamassa nuoria yrittäjämäiseen työotteeseen sekä tietenkin yritystoimintaan, Mikkilä toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)