Verkkouutiset

Uusi Säästöpankkiryhmä on tyytyväinen aloitukseensa

Säästöpankkiryhmä kertoo vuoden alkaneen tuloksellisesti erittäin vahvasti.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Säästöpankkien yhteenliittymä ja uusi Säästöpankkiryhmä aloittivat toimintansa viime vuodenvaihteessa.

Säästöpankkiliiton toimitusjohtaja Pasi Kämärin mukaan uusi Säästöpankkiryhmä on alkuvuoden aikana jatkanut määrätietoista kilpailukykynsä rakentamista ja toimintaedellytystensä vahvistamista.

– Haluamme tarjota suomalaisille kuluttajille ja yrittäjille kilpailukykyisen, ketterän vaihtoehdon finanssiasioittensa hoitamiseen suurten toimijoiden rinnalle, hän kertoo ryhmän tiedotteessa.

Hänen mukaansa toiminnan perusta on vahva, sillä tuloksenteko, vakavaraisuus ja pääomapuskurit ovat kunnossa ja riskit ovat hyvin maltillisia.

Kämäri kertoo Säästöpankkiryhmän panostaneen viime aikoina merkittävästi ryhmärakenteensa kehittämiseen, kilpailukykynsä vahvistamiseen ja sähköisten palvelujensa kehittämiseen.

Säästöpankkiryhmän tulos ennen veroja tammi-kesäkuussa oli 49 miljoonaa euroa. Vuodentakaisesta vertailukaudesta tulos parani yli 6 prosenttia. Liikevaihto kasvoi lähes 6 prosenttia 155 miljoonaan euroon.

Säästöpankkiryhmään kuuluu 23 Säästöpankin lisäksi Sp-Rahastoyhtiö, Sp-Henkivakuutus, Säästöpankkien Keskuspankki Suomi, kiinteistönvälitysketju Sp-Koti ja Säästöpankkiliitto Osk. Ryhmä työllistää lähes 1 200 ihmistä eri puolilla Suomea, ja asiakkaina sillä on 470 000 kotitaloutta, pk-yritystä ja maatilaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)