Verkkouutiset

Puheradio Radio Rapu kaipaa kipeästi mainostajia

Talouteen ja politiikkaan keskittyvä puheradio Radio Rapu kiinnostaa kuulijoita muttei mainostajia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomen ensimmäinen ja ainoa kaupallinen puheradio Radio Rapu on kahdeksan ensimmäisen toimintaviikkonsa aikana saanut yhteensä 255 000 nettikuulijaa. Sen lisäksi kanavalla on mittaamaton määrä perinteisen FM-taajuuden kuulijoita pääkaupunkiseudulla.

– Olemme tyytyväisiä saamaamme kuulijamäärään ja heiltä saamaamme palautteeseen, kertoo aseman perustaja Timo Uusi-Kerttula.

Koska muut mediayhtiöt eivät olleet kiinnostuneet projektista, Uusi-Kerttula päätti aloittaa sen omalla riskillään.

– Ilman perintöjä ja rikasta sukutaustaa tehtävä on ollut varsin haastava. Vaikka kuulijoita on paljon, se ei muutu suoraan rahaksi. Yritysten ja yhteisöjen tuki olisi nyt todella tarpeen.

Uusi-Kerttula korostaa, että suurista summista ei ole kyse.

– Pienikin tuki auttaa meitä.

Uusi-Kerttulan mukaan liikenne- ja viestintäministeri Pia Viitanen (sd.) oli syksyllä 2013 sitä mieltä, että Suomeen ei kaivata yksityistä puheradiota. Samalla hän myönsi tukun toimilupia musiikkikanaville. Uusi-Kerttulan mielestä kanavalle on selkeä tilaus.

– Suomessa tulee olla ainakin yksi kaupallinen suomenkielinen puheradio, joka on valtiosta riippumaton ja kuuluu netin välityksellä kaikkialle.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)