Verkkouutiset

Posti laajentaa toimintaansa Baltiassa

Posti Group on perustanut Baltiaan noutopisteverkoston kauppojen ja kioskien yhteyteen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Posti Group on perustanut Viroon, Latviaan ja Liettuaan verkoston, joka tulee käsittämään 1 200 lähetysten noutopistettä. Sekä yrityksiä että kuluttajia palvelevat noutopisteet sijoitetaan kauppojen ja kioskien yhteyteen.

– Viemme Suomessa hyväksi havaitun noutopistekonseptin vahvistamaan pakettipalvelujamme Baltiassa, Postin Pakettipalveluiden ja Palvelupisteverkoston johtaja Riku Kuusisto kertoo tiedotteessa.

Posti Group on toiminut Baltiassa nimellä Itella Logistics vuodesta 2006 lähtien. Yhtiöllä on Baltiassa kuluttajille tarkoitettu kotiinkuljetuspalvelu ja Virossa lisäksi 85 pakettiautomaatin verkosto.

– Baltian alueen verkkokauppa on kasvanut kaksinumeroisin luvuin viime vuosina, ja verkko-ostaminen lisääntyy erityisesti ulkomailta. Noutopisteverkostomme on jatkossa myös kansainvälisen verkkokaupan käytössä, Kuusisto sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)