Posti laajentaa toimintaansa Baltiassa

Posti Group on perustanut Baltiaan noutopisteverkoston kauppojen ja kioskien yhteyteen.

  • LKS 20160212 Postin logo Pasilassa Helsingissä perjantaina 12. helmikuuta 2016.  Posti Group Oyj:n vuoden 2015 tulos julkistettiin perjantaina. 

 LEHTIKUVA / MARTTI KAINULAINEN

    Verkkokauppa kasvaa Baltiassa ja Posti vahvistaa pakettipalvelujaan

    ()

Posti Group on perustanut Viroon, Latviaan ja Liettuaan verkoston, joka tulee käsittämään 1 200 lähetysten noutopistettä. Sekä yrityksiä että kuluttajia palvelevat noutopisteet sijoitetaan kauppojen ja kioskien yhteyteen.

– Viemme Suomessa hyväksi havaitun noutopistekonseptin vahvistamaan pakettipalvelujamme Baltiassa, Postin Pakettipalveluiden ja Palvelupisteverkoston johtaja Riku Kuusisto kertoo tiedotteessa.

Posti Group on toiminut Baltiassa nimellä Itella Logistics vuodesta 2006 lähtien. Yhtiöllä on Baltiassa kuluttajille tarkoitettu kotiinkuljetuspalvelu ja Virossa lisäksi 85 pakettiautomaatin verkosto.

– Baltian alueen verkkokauppa on kasvanut kaksinumeroisin luvuin viime vuosina, ja verkko-ostaminen lisääntyy erityisesti ulkomailta. Noutopisteverkostomme on jatkossa myös kansainvälisen verkkokaupan käytössä, Kuusisto sanoo.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.