Verkkouutiset

Pääministeri ehdottaa ilmaista mentoriohjelmaa kansainvälistyville pk-yrityksille

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) ehdotti torstaina Team Finland -päivässä mentorointiohjelmaa pienten ja keskisuurten yritysten kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiseksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomalaisyritysten kansainvälistymistä tukevalla Team Finland -työllä on Juha Sipilän mukaan keskeinen rooli hallituksen tavoitteessa nostaa työllisyysastetta.

Sipilä puhui asiasta torstaina Team Finland -päivässä Helsingissä. Hän kertoi, että tavoitteena on pk-yritysten viennin kaksinkertaistaminen vuoteen 2020 mennessä.

Hän teki myös konkreettisen ehdotuksen, jonka mukaan pk-yritysten kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiseksi luotaisiin Suomi 100 -mentorointiohjelma.

Ohjelmassa kokeneet yritysjohtajat, suurlähettiläät ja kunniakonsulit eri puolilla maailmaa ryhtyisivät yhteisvoimin pk-yritysten mentoreiksi.

Yrityksille tämän mentoroinnin tulisi Sipilän mielestä olla talkoohengessä ilmaista. Mentorien panos voisi vaihdella muutamasta sparraustunnista aina hallitusjäsenyyteen saakka.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)