Verkkouutiset

Nokian ja Alcatel-Lucentin konserni aloittaa vajaan kahden viikon kuluttua

Nokialla on nyt runsaat 76 prosenttia ranskalaisen Alcatel-Lucentin osakkeista ensisijaisen tarjousajan lopullisten tulosten mukaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ranskan arvopaperimarkkinaviranomainen julkisti tiistaina Nokian Alcatel-Lucentin arvopapereista Ranskassa ja Yhdysvalloissa tekemän julkisen osakevaihtotarjouksen lopullisen tuloksen, joka koskee ensijaista tarjousaikaa.

Nokian omistuksessa on nyt runsaat 76 prosenttia Alcatel-Lucentin osakkeista. Osakevaihtotarjouksia jatketaan muuttumattomalla vaihtosuhteella vielä Ranskan kymmenen kaupankäyntipäivän kuluessa.

Jos Nokia saavuttaa yli 95 prosentin omistuksen Alcatel-Lucentin kaikista osakkeista ja äänistä, se täytyy lunastaa myös loput liikkeessä olevat osakkeet.

Nokian liikkeeseen laskemat uudet osakkeet luovutetaan osakevaihtotarjouksen hyväksyneille Alcatel-Lucentin arvopaperien haltijoille perjantaina 8. tammikuuta.

Saman päivänä uudet Nokian osakkeet otetaan kaupankäynnin kohteeksi Nasdaq Helsingissä ja Euronext Pariisissa. Lisäksi New Yorkin pörssissä otetaan kaupankäyntiin Nokia ADS-osaketalletustodistukset.

Yhtiöt aloittavat toimintansa yhdistyneenä konsernina 14. tammikuuta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)