Verkkouutiset

Metsä Group vetoaa hallitukseen teollisuuden kilpailukyvyn puolesta

Metsä Groupin pääjohtaja Kari Jordan muistuttaa, että teollisuuden investointipäätökset tarvitsevat tuekseen myös valtiovallan toimia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Windfall-veron peruminen on Jordanin mukaan myönteinen asia, mutta hänen mielestään se ei riitä.

– Rikkidirektiivin lisäksi näyttää siltä, että EU:n energia- ja ilmastopaketti 2030 rasittaa toteutuessaan merkittävästi niin teollisuutta kuin kotitalouksia. Päästöjen vähentäminen ja ilmastomuutoksen hillitseminen on meidän kaikkien etu, mutta niin on myös teollisuuden kilpailukyvystä huolehtiminen, Jordan toteaa Metsä Groupin tiedotteessa.

Metsä Groupin liikevaihto parani vuoden toisella neljänneksellä vuodentakaisesta 1,24 miljardista 1,27 miljardiin euroon.

Liiketulos ilman kertaluonteisia eriä oli 92 miljoonaa euroa, kun se vuosi sitten oli 94 euroa. Liiketulos sisältäen kertaluonteiset erät kuitenkin parani 89 miljoonasta 160 miljoonaan euroon.

– Toisen neljänneksen liiketulos ilman kertaluonteisia eriä oli odotustemme mukaisesti edellistä neljännestä hieman heikompi, mikä johtui pääasiassa vuosineljännekselle ajoittuneista, osin tavanomaista laajemmista vuosihuoltoseisokeista, Jordan kertoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)