Verkkouutiset

Venäjän viranomaiset Big Macin kimpussa – 9 mäkkäriä jo suljettu

Venäjän viranomaiset ovat ottaneet lähes puolet maan McDonald's-ravintoloista hygienia- ja taloustarkastusten kohteeksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yli kahdensadan McDonald’sin hampurilaisravintolan tarkastukset alkoivat elokuussa. Tarkastukset ovat Newsweekin mukaan jo johtaneet yhdeksän ravintolan väliaikaiseen sulkemiseen, kertoo

McDonald’silla on Venäjällä 450 ravintolaa, joista yli 100 on Moskovassa ja sen lähialueilla. Pietarin alueella ravintoloita on yli 60, kertoo CNBC.

Monet suljetuista ravintoloista ovat Venäjän McDonald’sin mukaan olleet Moskovassa, ja yksi oli Sochin olympiakaupungissa.

Viranomaiset ovat sulkeneet Moskovassa myös ketjun ensimmäisen Venäjällä avatun hampurilaisravintolan. Pushkinin aukion McDonald’s avattiin vuonna 1990.

Venäjän McDonald’s on ilmoittanut valittavansa tuomioistuimen päätöksestä sulkea ravintolat korkeampaan oikeusasteeseen.

Newsweekin mukaan asiantuntijat arvelevat, että kyseessä on vastatoimi Venäjään kohdistuneille länsimaiden pakotteille.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)