Konkurssien määrä väheni reippaasti tammikuussa

Kuluvan vuoden tammikuussa pantiin vireille 195 konkurssia, mikä on 17,0 prosenttia vähemmän kuin viime vuoden tammikuussa, kertoo Tilastokeskus.

  • konkka

    Henkilökunnan määrä konkurssiin haetuissa yrityksissä oli hieman yli tuhat.

    ()

Henkilökunnan määrä konkurssiin haetuissa yrityksissä oli kaikkiaan 1 052, mikä on 3,1 prosenttia vähemmän kuin edellisvuonna.

Konkurssien määrä väheni maa-, metsä- ja kalatalouden, teollisuuden ja kaivostoiminnan, rakentamisen, majoitus- ja ravitsemistoiminnan sekä muiden palveluiden päätoimialoilla.

Lukumääräisesti eniten konkurssit vähenivät rakentamisen päätoimialalla. Alalla pantiin tammikuussa vireille 48 konkurssia, mikä on 18 konkurssia vähemmän kuin edellisvuonna.

Vireille pantujen konkurssien määrä kasvoi tammikuussa kaupan päätoimialalla. Alalla pantiin vireille 38 konkurssia, mikä on kolme enemmän kuin edellisvuonna.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.