Verkkouutiset

Kiskobusseihin asennetaan lippuautomaatit

VR ottaa kokeilukäyttöön lippuautomaatit taajamaliikenteen kiskobusseissa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Lippuautomaatit ovat aluksi käytössä Hangon ja Karjaan sekä Savonlinnan ja Parikkalan välillä kulkevissa kiskobusseissa.

Myöhemmin automaatit avataan myös yhteysväleillä Iisalmi–Ylivieska, Jyväskylä–Seinäjoki, Tampere–Keuruu ja Joensuu–Nurmes.

Automaatti sijaitsee junan toisen päädyn matkustajaosastossa. Siitä voi ostaa kertalipun yleisimmillä pankki- tai luottokorteilla Visa Electronia lukuun ottamatta. Käteisen käyttö tulee mahdolliseksi myöhemmin syksyllä.

Alkuvaiheessa konduktöörit neuvovat matkustajia lippuautomaatin käytössä ja myyvät lippuja matkustajille, jotka maksavat matkansa käteisellä.

VR kertoo, että kun uudesta toimintatavasta on saatu riittävästi kokemusta, hiljaisimmat vuorot ajetaan pelkän kuljettajan voimin.

Matkalipun voi ostaa kiskobussin lippuautomaatin lisäksi myös etukäteen VR:n verkkokaupasta, VR Mobiilista, asemien lippuautomaateista, palveluasemien lipunmyynnistä, VR Asiakaspalvelusta ja R-kioskeilta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)