Verkkouutiset

Keskuskauppakamari haluaa omistamisen, yrittämisen ja työnteon kannattavaksi

Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Risto E. J. Penttilä uskoo yritysten nostavan Suomen uuteen nousuun, jos vain omistaminen, yrittäminen ja työnteko tehdään kannattavaksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Risto E. J. Penttilän mukaan yksityisellä sektorilla toimivien yritysten tarjoamat työpaikat luovat uskoa tulevaisuuteen.

– Kohti uutta nousua mennään, vaikka tie on vielä pitkään kivinen, hän vakuuttaa keskuskauppakamarin tiedotteessa.

Hänellä on viesti poliittisille päättäjille.

– Yritykset kyllä nostavat Suomen, jos omistaminen, yrittäminen ja työnteko tehdään taas kannattavaksi.

Kauppakamarit ovat listanneet omalla alueella tapahtuvia merkittävimpiä investointeja ja hankkeita sekä muita elinkeinoelämään liittyviä hyviä uutisia.

Kauppakamarien selvityksen mukaan hyviä yrityselämän uutisia löytyy joka puolelta Suomea. Monet teollisuusyritykset tekevät huomattavia investointeja tuotannon laajentamiseen.

Esimerkiksi Turun seutu nauttii laivanrakentamisen renessanssista, ja Ahvenanmaalla on vain 3,4 prosentin työttömyys. Lappi vetää aasialaisia turisteja, ja Helsingin Kalasatamassa käynnistyy Suomen suurin kaupunkirakentamisen hanke.

Biotalouteen investoidaan Keski-, Itä- ja Etelä-Suomessa. Uusia kauppakeskuksia kohoaa muun muassa pääkaupunkiseudulle ja Tampereelle. Etelä-Pohjanmaalle kohoaa Pohjois-Euroopan suurin vuoristorata.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)