Verkkouutiset

Ilmarinen: Parhaat tuotot saimme Kiinasta ja Yhdysvalloista

Epävarmassa sijoitusympäristössä korostuu Ilmarisen toimitusjohtaja Harri Sailaksen mukaan salkun kansainvälisen hajautuksen merkitys eläkevarojen tuoton turvaamisessa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ilmarisen sijoitustuotto oli viime vuonna 6,8 prosenttia. Sijoituslajeista parhaiten tuottivat osakesijoitukset. Sijoitusten markkina-arvo kohosi 34,2 miljardiin euroon.

Ilmarisen toimitusjohtaja Harri Sailas on tyytyväinen menneeseen vuoteen.

– Epävarmassa sijoitusympäristössä korostuu salkun kansainvälisen hajautuksen merkitys eläkevarojen tuoton turvaamisessa. Esimerkiksi osakesijoitusten osalta parhaat tuotot saimme Kiinasta ja Yhdysvalloista, Sailas toteaa yhtiön tiedotteessa.

Ilmarisen sijoitustoiminnasta vastaava varatoimitusjohtaja Timo Ritakallio ennakoi tästä vuodesta vaihtelevaa.

– Vuosi on alkanut hyvin, mutta voimakkaat kurssiheilahtelut osakemarkkinoilla sekä alhainen korkotaso leimannevat tätäkin vuotta. Tämä vaatii tietysti eläkesijoittajalta aivan erityistä valppautta mutta myös pitkäjänteisyyttä, hän huomauttaa.

Ritakallio arvioi myös, että etenkin kotimaisia kiinteistösijoituksia rasittaa pitkään jatkunut talouden heikko kehitys. Hän uskoo, että kaiken kaikkiaan markkinoiden epävarmuus lisääntyy..

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)