Verkkouutiset

Ilmarinen: Sijoittajat toivovat selkeää ratkaisua Kreikan tilanteeseen

Ilmarisen sijoitusjohtaja Mikko Mursulan mukaan sijoittajat eivät tällä hetkellä usko laajempaan rahoitusjärjestelmäkriisiin, mutta toivovat nopeaa ja selkeää ratkaisua Kreikan tilanteeseen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sijoittajat toivovat Ilmarisen sijoitusjohtaja Mikko Mursulan mukaan nopeaa ja selkeää ratkaisua Kreikan tilanteeseen.

– Olisi tärkeää saada aikaan lopullinen ratkaisu kesän tai viimeistään alkusyksyn aikana. Poliittinen epävarmuus kun on markkinoille aina myrkkyä, hän toteaa Ilmarisen blogissa.

Mursulan mukaan sijoittajan näkökulmasta olisi myös tärkeää, että Kreikka pysy eurossa. Hän korostaa, että epävarmasta tilanteesta huolimatta eläkevarat ovat turvassa.

– On hyvä muistaa, että Ilmarisen sijoitussalkku on globaalisti laajasti hajautettu, mikä suojaa eläkevaroja hyvin. Suoria sijoituksia Kreikkaan Ilmarisella ei ole ollut pitkään aikaan.

Mursulan mukaan sijoittajille tuli yllätyksenä viikonlopun päätös kansanäänestyksestä.

– Olimme olettaneet, että kreikkalaispoliitikoilla on riittävä mandaatti neuvotella velkojien kanssa kompromissiratkaisu. Markkinat eivät pidä yllätyksistä, ja neuvottelujen epäonnistuminen näkyykin negatiivisina vaikutuksina eurooppalaisilla osakemarkkinoilla.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)