Verkkouutiset

”Hallitusohjelman linjaukset asuntorakentamisesta ovat tervetulleita”

Ilmarisen sijoitusjohtaja Mikko Mursula on tyytyväinen, että uusi hallitus aikoo poistaa asuntorakentamisen esteitä ja hidasteita.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ilmarisen sijoitusjohtaja Mikko Mursulan mukaan hallitusohjelmaan kirjattu asuntorakentamisen ohjelma on eläkesijoittajan näkökulmasta enemmän kuin tervetullut.

‒ Olemme vedonneet, että työeläkeyhtiöille annettu määräaikainen mahdollisuus käyttää vierasta pääomaa asuntosijoituksissa muuttuisi pysyväksi. Nyt on saatu muutaman vuoden jatkoaika – tämäkin on askel eteenpäin. Asuntohankkeethan eivät käynnisty käden käänteessä, joten sijoittajana tarvitsemme useamman vuoden päästäksemme konkreettisiin rakennustoimiin, Mursula toteaa tiedotteessaan.

Mursula kiittelee myös hallitusohjelman linjauksia rakennusalan sääntelyn keventämiseksi sekä toimisto- ja liiketilojen muuntamiseksi asunnoiksi.

‒ Ei ole kenenkään edun mukaista, että kasvukeskuksissa toimitilakiinteistöt ovat vuosikausia tyhjillään, niihin on näissä olosuhteissa järkevintä tehdä mahdollisimman pikaisesti asuntoja.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)