Verkkouutiset

Hese aikoo hotkaista Venäjältä lisää ruplia – ”Homma toimii hyvin”

Suomalainen hampurilaisketju Hesburger laajentaa vauhdilla toimintaansa Venäjällä, missä liikevaihtoa aiotaan kasvattaa lähes kolmanneksen verran uusilla ravintoloilla.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Hesburger aikoo avata 15 ravintolaa Venäjällä huhti-toukokuun aikana. Tämän jälkeen ketjulla tulee olemaan Venäjällä yhteensä 38 ravintolaa.

– Venäjä on valtavan potentiaalinen ja kehittyvä markkina, jossa meillä on jo valmiiksi hyvä draivi päällä. Luonnollisesti kilpailukin siellä on kovaa, mutta näemme, että Hesburgerille on tilausta, kertoo Hesburgerin toimitusjohtaja Kari Salmela yhtiön tiedotteessa.

Ensimmäinen uusi ravintola avaa ovensa jo ensi viikolla Pietarissa, jonne tulee yhteensä yhdeksän uutta Hesburgeria. Loput kuusi sijoittuvat muihin kaupunkeihin kuten Moskovaan ja Novosibirskiin.

– Toki taantuma ja mutkikas poliittinen tilanne lisäävät riskejä, mutta samalla avautuu myös mahdollisuuksia, esimerkiksi vuokrien hinnat ovat tällä hetkellä tavallista matalammat, Salmela selittää.

Ravintoloiden avaamisesta vastaa MegaGroup, joka omistaa Hesburgerin franchising-oikeudet Venäjällä. Samalla yhtiöllä on myös myös amerikkalaisten Cinnabon ja Auntie Anne´s -ketjujen franchising-oikeudet.

Hesburger on toiminut Venäjällä vuodesta 2010. Hesburgerin mukaan laajentuminen kasvattaa Hesburgerin liikevaihtoa Venäjällä 30 prosenttia.

– Meillä on muutaman vuoden kokemus Venäjältä ja homma toimii hyvin yhteistyökumppanimme kanssa. Uskomme, että hyvä vauhti jatkuu myös tulevaisuudessa, Salmela toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)