Verkkouutiset

Hesburger leviää nyt jo Valko-Venäjällekin

Hampurilaisketju Hesburger on avannut ensimmäisen ravintolansa Valko-Venäjällä ja aikoo jatkaa laajentumista maassa vielä tämän vuoden aikana.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Valko-Venäjän ensimmäinen Hesburger avasi ovensa viime lauantaina maan pääkaupungissa Minskissä. Suunnitelmissa on kolme uuden ravintolan avaaminen Valko-Venäjälle tämän vuoden aikana.

– Liiketoiminnastamme Valko-Venäjällä vastaa franchise-yrittäjämme. Hankkeen kokonaisinvestointi liikkuu 280 000 eurossa, kertoo Hesburgerin kansainvälisten toimintojen kehittämisestä vastaava johtaja Ieva Salmela.

Valko-Venäjällä Hesburgerin tuotevalikoima koostuu hampurilaisista, tortilloista, aterioista, välipaloista ja jälkiruoista. Kastikkeet ja majoneesit valmistetaan Hesburgerin omalla tehtaalla Kaarinassa.

Hesburgereita löytyy nyt Valko-Venäjän lisäksi Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta, Ukrainasta ja Bulgariasta. Salmelan mukaan Hesburger on Baltian suurin hampurilaisketju.

– Valko-Venäläiset matkustavat paljon Baltian maissa ja ovat matkoillaan tutustuneet Hesburgerin tuotteisiin. Seuraava looginen askeleemme oli siirtyä Valko-Venäjän markkinoille, hän selittää ketjun tiedotteessa.

Minskin Hesburger työllistää tällä hetkellä 25 henkilöä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)