Henkilöstöpalvelualan kasvu kiihtyi toukokuussa

Henkilöstöpalvelualan kasvu on ollut kuluvana vuonna kohtalaista ja kiihtynyt kevään aikana, kertoo Henkilöstöpalveluyritysten Liitto.

  • LKS 20141221 Mies käyttää tietokonetta Helsingissä 16. lokakuuta 2014.
Tilanne on lavastettu. ... Man using computer. LEHTIKUVA / SAMI HALINEN

    ()

Henkilöstöpalveluyritysten Liito mukaan alan 20 suurimman yrityksen liikevaihto oli toukokuussa 105,8 miljoonaa euroa. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna liikevaihto kasvoi 17 prosenttia.

Henkilöstöpalvelualan kasvu on liiton mukaan ollut kuluvana vuonna kohtalaista, ja kasvu on kiihtynyt kevään aikana. Tammi-toukokuun välisellä ajalla yritysten liikevaihto on kasvanut 14 prosenttia.

Henkilöstöpalveluiden liikevaihdosta noin 80 prosenttia syntyy henkilöstövuokrauspalveluista. Toukokuussa henkilöstövuokrauksen liikevaihto oli 88,8 miljoonaa euroa, missä oli kasvua edellisvuodesta 22 prosenttia. 

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.