Verkkouutiset

Avoimia työpaikkoja yli neljä tuhatta – henkilöstöpalvelujen kasvu on nopeaa

Henkilöstöpalveluyritysten Liiton mukaan alan kasvu jatkui huhtikuussa nopeana.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Henkilöstöpalvelujen kasvu on ollut viime vuosina nopeaa ja kasvu jatkui huhtikuussa nopeana, kerrotaan Henkilöstöpalveluyritysten Liitosta.

Henkilöstöpalveluyritysten Liiton liikevaihtotiedustelun mukaan henkilöstöpalveluiden liikevaihto kasvoi huhtikuussa vuodentakaisesta yhdeksän prosenttia 94,6 miljoonaan euroon.

Tammi-huhtikuussa liikevaihtoa kertyi 367,5 miljoonaa euroa, ja kasvua edellisvuoden vastaavasta ajanjaksosta oli 14 prosenttia.

Henkilöstöpalveluiden liikevaihdosta noin 80 prosenttia syntyy henkilöstövuokrauspalveluista. Huhtikuussa henkilöstövuokrauksen liikevaihto oli 79,1 miljoonaa euroa, jossa kasvua oli edellisvuodesta 14 prosenttia.

Tammi-huhtikuussa liikevaihtoa kertyi 303,1 miljoonaa euroa ja edellisvuoden vastaavasta ajanjaksosta kasvua oli 19 prosenttia.

Henkilöstöpalveluyritysten Liiton liikevaihtotiedustelussa kysytään 20 suurimman alan yrityksen kuukausittaisia liikevaihtotietoja.

Työpaikkoja oli liiton mukaan henkilöstöpalveluissa avoinna toukokuussa 4 208. Henkilöstövuokrauksessa paikkoja oli vapaana 3 337, rekrytoinnissa 735 ja ulkoistuspalveluissa 136.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)