Uusi työeläkeyhtiö Elo aloitti vuodenvaihteessa

Eläke-Fennia ja Lähi-Tapiola Eläkeyhtiö ovat yhdistyneet ja muodostaneet vuoden alussa uuden työeläkeyhtiön, Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elon.

  • LKS 20130327 Toimitusjohtaja Lasse Heiniö Eläke-Fennian ja Lähi-Tapiolan eläkeyhtiöiden fuusion tiedoitustilaisuudessa Espoossa 27. maaliskuuta 2012. LEHTIKUVA Pekka Sakki

    Toimitusjohtaja Lasse Heiniö.

    ()

Elon toimitusjohtaja Lasse Heiniön mukaan reilun vuoden kestänyt fuusion valmistelutyö on nyt olennaisilta osiltaan valmis.

- Osa fuusioon liittyvistä töistä jatkuu vielä vuoden 2014 aikana, mutta asiakkaillemme näymme tästä lähtien Elona, sanoo Heiniö.

Elo jatkaa tiivistä yhteistyötä Fennian ja Lähi-Tapiolan kanssa ja toimii molempien yhtiöryhmien työeläkevakuutuskumppanina. Elon palvelut ovat saatavilla kaikkialla Suomessa kumppaniverkoston kautta. Yhdistyminen ei vaadi toimenpiteitä vakuutuksenottajilta, työeläkevakuutetuilta eikä eläkkeensaajilta.

Lähes puolella miljoonalla vakuutetulla ja noin kolmen miljardin euron kokonaismaksutulolla Elon markkinaosuus on toiminnan alussa noin 24 prosenttia. Elon sijoitusomaisuuden arvo on yli 18 miljardia euroa ja henkilöstömäärä on noin 450.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.