Verkkouutiset

Valmet tarjoaa kesätyöpaikan yli 350 henkilölle

Valmet on mukana Vastuullinen kesäduuni 2015 -kampanjassa, jonka tarkoitus on haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Valmet tarjoaa tänä vuonna kesätyöpaikan yli 350 henkilölle Suomessa. Kesätyöpaikat on suunnattu alan opiskelijoille, jotka eivät ole vielä päätoimisesti työelämässä.

Noin puolet harjoittelijoista sijoittuu operatiivisiin tehtäviin, kuten huollon tai tuotannon tehtäviin. Loput harjoittelijoista työskentelevät muun muassa tuotekehityksen, suunnittelun, myynnin ja logistiikan parissa.

– Nuorelle harjoittelupaikka luo sillan opiskellun teorian ja työelämän käytännön välille, mikä kasvattaa opiskelumotivaatiota ja ohjaa tulevia ammatinvalintoja. Kesäharjoittelu on myös tehokas rekrytointikanava: se voi poikia konkreettisia aihioita lopputyön tekoon, jatkua myöhemmin tuntityönä tai johtaa vakituiseen työsuhteeseen. Meille opiskelijat tuovat uusia ajatuksia ja oppeja. He toimivat osaltaan myös merkittävinä työnantajakuvan välittäjinä omissa opiskelijayhteisöissään, toteaa Valmetin henkilöstöjohtaja Julia Macharey tiedotteessa.

Valmet sai tänä vuonna lähes kolminkertaisen määrän hakemuksia edelliseen vuoteen verrattuna, mikä viestii yhtiön työnantajakuvan vahvistumisesta. Valmet on vuoden varrella osallistunut aktiivisesti eri opiskelija- ja rekrytointitapahtumiin.

Valmet on 250 muun yhtiön tavoin mukana Taloudellisen tiedotustoimisto TATin sekä pääyritysyhteistyökumppaneiden käynnistämässä Vastuullinen kesäduuni 2015 -kampanjassa.

Kampanjan tarkoitus on haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Valmet haluaa omalta osaltaan edistää vastuullisia työelämän pelisääntöjä, joilla taataan turvallinen ja harjoittelijan oikeuksia kunnioittava mielekäs kesätyökokemus.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)