Verkkouutiset

Tämä on Jindallae – Pohjois-Korean vastaus iPhonelle

Pohjoiskorealaiset teknologiavalmistajat jatkavat Applen tuotteiden kopioimista.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Pohjoiskorealaisen Mangyongdae Information Technology Corporation -yhtiön valmistama uusi älypuhelin näyttää aivan Applen iPhone-älypuhelimelta, kertoo uutissivusto Gizmodo.

Pohjois-Korean DPRK-uutistoimiston mukaan uusi Jindallae 3 -älypuhelin on suunniteltu ja valmistettu Pohjois-Koreassa.

Älypuhelimen ohut muoto ja minimalistinen suunnittelu poikkeavat hieman iPhonesta, mutta muuten Jindallae 3:n ohjelmisto näyttää Gizmodon mukaan Applen iOS-käyttöjärjestelmän väärennökseltä.

Esimerkiksi osa sovelluskuvakkeista on lähes identtisiä Applen älypuhelimissa olevien kuvakkeiden kanssa. Soitto-, musiikki- ja valokuvasovellukset ovat selvimmät tapaukset.

Toisaalta uusi Jindallae 3:n näytön ylempi puoli muistuttaa hyvin paljon Android-puhelinten näyttöjä. Lisäksi kotinäppäin näyttää aivan Samsungiin Galaxy-älypuhelimen kotinäppäimeltä.

Näyttääkin siltä, että pohjoiskorealaiset suunnittelijat varastivat Applen ja Samsungin puhelimista parhaat ideat ja esittelivät ne kokonaan uutena tuotteena.

Gizmodon mukaan tämä ei kuitenkaan ole yllättävää, koska pohjoiskorealaiset teknologiavalmistajat ovat kopioineet Applen malleja ja ideoita vuosien ajan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)