Verkkouutiset

Timo Soini Ylelle: Mitään näyttöä pääministerin toimien tahallisuudesta ei ole

Perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini sanoo Ylelle pääministeri Juha Sipilää (kesk.) koskevasta jääviyskeskustelusta, ettei näyttöä tahallisuudesta ole.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Yleisellä tasolla en rupea hänen lääkärikseen enkä tuomarikseen. Meillä on sitä varten tuomarit ja oikeusasiamiehet ja oikeuskanslerit ja tietysti oma harkinta, sanoo Timo Soini Ylen Uutisille.

Hän sanoo, ettei hänellä itsellään ole toistaiseksi syytä epäillä pääministeri Juha Sipilää tahallisuudesta jääviyskysymyksissä. Soini myös kertoo ymmärtävänsä poliitikkona olemisen vaikeutta.

– Tietysti poliitikon pitää elää nuhteettomasti ja suorastaan luonnottoman nuhteetonta elämää: kaikki pitäisi huomata, kaikki pitäisi rekisteröidä, kaikki pitäisi ennakoida. Ja se päivittäisessä, hektisessä politiikassa ei ole aina ihan helppoa. Siinä voi joskus tapahtua jotain tahatonta virhettä tai ei yksinkertaisesti tule ajatelleeksi jotain, Soini sanoo.

– Minun mielestäni mitään näyttöä siitä, että pääministeri olisi tahallisesti jotain edistänyt, ei ole. Mutta sitä varten meillä on nämä prosessit, että sitten tutkitaan, Soini toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)