Verkkouutiset

YK:n kehitysohjelman pääjohtaja saapuu vierailulle Suomeen

YK:n kehitysohjelman UNDP:n pääjohtaja Helen Clark vierailee Suomessa loppuviikolla.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

UNDP:n pääjohtajan Helen Clarkin torstaina alkavan kaksipäiväisen vierailun aiheena on ulkoministeriön mukaan muun muassa hauraiden valtioiden tukeminen kestävässä kehityksessä ja konflikteista toipumisessa.

Clark tapaa ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Lenita Toivakan (kok.). Tapaamisen aiheena ovat ministeriön mukaan muun muassa Suomen kehityspolitiikan linjaukset uuden selonteon pohjalta, Suomen ja UNDP:n kumppanuus, Syyrian ja Irakin tilanteet sekä toukokuussa Istanbulissa pidettävä humanitaarisen avun huippukokous.

Clark vierailee lisäksi eduskunnan ulkoasiainvaliokunnassa ja tapaa hallituspuolueiden eduskuntaryhmien puheenjohtajat. Hän puhuu myös Suomen YK-liiton ja UNDP:n avoimessa seminaarissa YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toimeenpanosta hauraissa valtioissa.

Tänä vuonna 50 vuotta täyttänyt UNDP:n on ulkoministeriön mukaan Suomelle tärkeä ja pitkäaikainen kumppani. Suomen painopisteenä on erityisesti työ demokraattisen hallinnon ja oikeusvaltiokehityksen edistämisessä sekä kriisien ehkäisyssä ja niistä toipumisessa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)