Verkkouutiset

Sinuhe Wallinheimo: Juha Rehula jumpatkoon keskenään, toukokuun alkoholisopu on betonissa

Kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo (kok.) on tyrmistynyt peruspalveluministeri Juha Rehulan (kesk.) viikonloppuisista puheista alkoholilaista.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sinuhe Wallinheimo toteaa perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehulan sanoneen viikonloppuna keskustan puoluevaltuustossa Torniossa alkoholilain ”vaativan vielä jumppaa”, että päivittäistavarakaupassa myytävien alkoholijuomien valmistustapa vapautuu.

– On käsittämätöntä, jos ministeri Rehula ei pysty seisomaan sen takana, mitä eduskuntaryhmät ovat jo toukokuussa sopineet alkoholilain uudistuksen täydentämisestä, Wallinheimo ihmettelee.

Wallinheimo muistuttaa, että Rehula itse antoi avoimina olleet kysymykset ryhmien ratkaistavaksi.

– Ryhmät tekivät työtä käskettyä ja saivat aikaan kaikille kelpaavan kompromissin. Tehköön Rehula nyt sen mitä on sovittu ja jumpatkoon keskenään omalla ajallaan. Toukokuun sopu on betonissa, ja kokoomus luottaa siihen, että keskusta pitää sovitusta kiinni, Wallinheimo jyrisee.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)