Verkkouutiset

Ei kovin rakentavaa, vastaa Ville Niinistö Matti Putkoselle

Vihreiden puheenjohtaja pitää perussuomalaisten kysymyksenasettelua vääränä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö sanoo, ettei halua osallistua perussuomalaisten järjestämään maahanmuuttotilaisuuteen, koska pitää järjestäjien kysymyksenasettelua vääränä.

– Sain kutsun tulla puhumaan perussuomalaisten puoluetoimistolle mm. ”monikulttuurisuuden lieveilmiöstä” ja ”maahan pyrkijöiden vyörystä”. En pitänyt tätä kovin rakentavana kysymyksenasetteluna, Niinistö perustelee Facebookissa.

Hänen mielestään perussuomalaiset ei kuvaa oikealla tavalla esimerkiksi Syyrian sisällissodan aiheuttamaa kriisiä.

Niinistö toteaa myös, että hän ei puhu maahanmuutosta yksityishenkilönä, vaan vihreiden puheenjohtajana. Hän sanoo odottavansa samaa perussuomalaisilta ja on pyytänyt tapaamista puheenjohtaja Timo Soinin (ps.) kanssa.

Perussuomalaisten työmies Matti Putkonen kutsui aiemmin Niinistön ja joukon muita poliitikkoja ja yhteiskunnallisia vaikuttajia keskustelemaan ”kiihkottomasti” kansanedustaja Olli Immosen (ps.) FB-kirjoituksesta.

– Nyt Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus ilman yleisöä kysyä suoraan Olli Immoselta niistä asioista, jotka ovat Sinua vaivanneet, Putkonen kirjoitti kutsussaan.

Kutsusta ovat kieltäytyneet Niinistön lisäksi Li Andersson, Eero Heinäluoma, Jan Sundberg, Erkki Tuomioja, Tytti Tuppurainen, Antti Vuorenrinne ja Antti Rinne.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)