Verkkouutiset

Vihreät hyväksyivät vaaliliiton Satakunnassa

Vihreiden puoluehallitus on päättänyt antaa Satakunnan piirilleen periaateluvan neuvotella vaaliliitosta kokoomuksen kanssa. Lopullinen vahvistaminen antaa vielä odottaa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vihreiden ja kokoomuksen Satakunnassa kaavailema vaaliliitto eduskuntavaaleissa on saanut vihreiden puoluehallitukselta periaateluvan. Pelkona vihreillä on, että maakunta jäisi kokonaan vaille vihreää ääntä eduskunnassa.

– Tämä on ainoa mahdollisuus saada Satakunnasta selkeästi ydinvoimaa vastustava ja kestävää energiataloutta ajava ehdokas läpi. Nyt äänestäjillä on mahdollisuus valita: vihreä tulevaisuus vai täysin toinen, kaikkien muiden puolueiden Satakunnassa edustama linja, toteaa vihreiden puoluesihteeri Lasse Miettinen tiedotteessa.

Puolueella ei ole kansanedustajaa Satakunnasta.

Vihreiden varapuheenjohtaja Anne Bland vaihtoi aiemmin tänä vuonna vaalipiirinsä Satakunnasta Varsinais-Suomeen, koska ei uskonut puolueen menestykseen Satakunnassa.

Vihreiden puoluehallitus vahvistaa lopullisesti päätöksen vihreiden Satakunnan piirihallituksen esityksestä, kun piirijärjestö on tehnyt päätöksen ehdokasasettelusta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)