Verkkouutiset

Ville Niinistö toivoo Pekka Haaviston lähtevän vihreiden presidenttiehdokkaaksi

Vihreiden puheenjohtaja ei itse tavoittele ehdokkuutta vuoden 2018 presidentinvaaleissa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö sanoo lauantaiaamun Ylen Ykkösaamussa suunnitelmiensa olevan vielä auki sen suhteen, mihin suuntaan hän aikoo puolueen puheenjohtajuuskautensa jälkeen urallaan lähteä. Vihreiden sääntöjen mukaan Niinistön on luovuttava puheenjohtajuudestaan ensi vuonna.

Niinistö ei myönnä suunnittelevansa ehdokkuutta vuoden 2018 presidentinvaaleissa. Sen sijaan hän sanoo toivovansa, että vihreiden presidenttiehdokas seuraavissa presidentinvaaleissa olisi Pekka Haavisto.

‒ En koe, että nyt on se hetki, kun olisin kiinnostunut presidenttiehdokkuudesta. Ensisijaisesti toivon, että suuri rauhanrakentajamme ja vahva edellisvaalien ehdokkaamme Pekka Haavisto olisi käytettävissä.

Niinistön mukaan Pekka Haavisto on ollut myönteinen keskusteluissa, joissa presidenttiehdokkuudesta on puhuttu. Vihreiden tavoitteena on, että ainakin alustava päätös presidenttiehdokkaasta tehtäisiin tämän vuoden aikana.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)