Verkkouutiset

Ympäristöministeriö halutaan säilyttää: Vetoomus sai suursuosion

Ympäristöjärjestöt käynnistivät perjantaina ympäristöministeriön puolesta yhteisen verkkovetoomuksen. Ensimmäisen päivän aikana sen allekirjoitti yli 30 000 ihmistä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Hallitusneuvotteluissa on väläytelty ympäristöministeriön lakkauttamista. Suomen luonnonsuojeluliitto pitää tärkeänä, että hallitukseen tulee ympäristöministeri ja ympäristöministeriö säilytetään itsenäisenä. Liiton mielestä ympäristöministeriö on tehnyt hyvää työtä puhtaan luonnon ja terveellisen elinympäristön puolesta. Talousasioita korostavissa hallitusneuvotteluissa on vaarana ympäristöministeriön lakkauttaminen.

Ympäristöjärjestöt perjantaina käynnistämä verkkovetoomuksen ympäristöministeriön puolesta allekirjoitti ensimmäisen päivän aikana yli 30 000 ihmistä. Nimiä kerätään ensi keskiviikkoon saakka, jolloin vetoomus on tarkoitus luovuttaa hallitustunnustelija Juha Sipilälle.

– Adressin nopea menestys osoittaa, että kansalaiset pitävät luontoa ja ympäristöministeriötä tärkeänä, sanoo Suomen luonnonsuojeluliiton puheenjohtaja Risto Sulkava.

Vetoomuksen ovat käynnistäneet BirdLife Suomi, Greenpeace, Luonto-Liitto, Maan ystävät, Natur och Miljö, Suomen luonnonsuojeluliitto sekä WWF.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)