Verkkouutiset

Kokoomuksen haaviin arvostettu taloustuntija – Juhana Vartiainen ehdolle eduskuntaan

Juhana Vartiainen vahvistaa kokoomuksen vaalilistaa Helsingissä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen (VATT) ylijohtaja Juhana Vartiainen asettuu kokoomuksen eduskuntavaaliehdokkaaksi Helsingin vaalipiiristä.

Asian vahvisti kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb tiedotustilaisuudessa perjantaina.

Vartiainen on Suomen yksi tunnetuimpia ja arvostetuimpia talousasiantuntijoita. Erityisen mielenkiintoiseksi ehdokkuuden tekee se, että Vartiainen on aiemmin ollut SDP:n jäsen.

Vartiainen on korostanut rakenteellisten uudistusten tarpeellisuutta, hyvinvointiyhteiskunnan uudistamista. Vartiaisen mukaan työtä on saatava tarjolle lisää, jotta Suomen talouskasvu saataisiin paremmalle uralle. SDP:ssä ammattiliittovetoinen siipi, mukaan lukien puheenjohtaja Antti Rinne, ovat karsastaneet Vartiaisen näkemyksiä.

Vartiainen on toiminut aiemmin parissakin palkansaajavetoisessa tutkimuslaitoksessa: Palkansaajien tutkimuslaitoksessa ja Ruotsin ammattiliittojen taloustutkimuslaitoksen johtajana. Ennen siirtymistään VATT:iin hän toimi Ruotsin taloustutkimuksen tutkimusosaston johtajana.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)