Verkkouutiset

Matti Vanhanen aloittaa presidentinvaalit ulkopolitiikan kiertueella

Keskustan presidenttiehdokas käynnistää keskustelusarjan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Keskustan presidenttiehdokas Matti Vanhanen aloittaa taipaleensa kohti vuoden 2018 presidentinvaaleja ulkopolitiikan kiertueella. Kiertue alkaa maanantaina 22. elokuuta Pohjois-Pohjanmaalta, kertoo puolueen tiedote.

Vanhanen luennoi ja osallistuu ulko- ja turvallisuuspoliittisiin keskusteluihin kiertueen aikana muun muassa keskustan eduskuntaryhmän kesäkokouksen yhteydessä.

‒ Kesän uutiset Suomen rajojen ulkopuolelta osoittavat, että maailma ympärillämme valitettavasti rakoilee monin tavoin. Ihmiset ovat ymmärrettävästi huolissaan siitä, mitä tapahtuu ja miten Suomi pidetään turvassa. Tarvitsemme laajaa keskustelua yhteiskunnassamme Suomen linjasta. Ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa on tehtävä yhdessä suomalaisten kanssa, Vanhanen sanoo.

Matti Vanhanen nimettiin Keskustan presidenttiehdokkaaksi kesäkuun puoluekokouksessa Seinäjoella. Hän otti linjapuheessaan kantaa Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan ja ilmoitti, että ei kannata Suomen liittymistä sotilasliitto Naton jäseneksi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)