Verkkouutiset

Useita terroristipidätyksiä Belgiassa ja Ranskassa – ”suunnittelivat massiivista ammuskelua”

Belgian viranomaiset ovat pidättäneet useita epäiltyinä kytköksistä Brysselin terrori-iskuihin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Brysselissä suoritettiin torstain ja perjantain välisenä yönä suuri poliisioperaatio, jossa pidätettiin kuusi terroristiepäiltyä.

Poliisin erikoisjoukot suorittivat ratsioita Brysselin Jetten ja Schaerbeekin alueilla. Pidätetyistä kolme istui autossa Belgian syyttäjänviraston edessä. Syytä sille, miksi he olivat siellä, ei ole kerrottu.

Asiasta kertovan Belgian ranskankielisen yleisradion RTBF:n mukaan metsässä Brysselin liepeillä perjantaina aamulla tehdyn etsinnän jälkeen pidätettiin vielä yksi epäilty.

Belgian yleisradion mukaan viranomaiset uskovat, että metsäpiilopaikassa oleilleet terroristit olivat suunnitelleet ”massiivista ammuskelua” Brysselissä.

Ranskassa samanaikaisesti tehdyssä poliisioperaatiossa pidätettiin yksi Ranskan kansalainen. Mediatietojen mukaan mies oli aikeissa tehdä terrori-iskun Ranskassa. Iskusuunnitelmien ja valmistelujen on kuvattu olleen jo pitkällä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)