Verkkouutiset

Lenita Toivakka matkustaa Geneveen

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Lenita Toivakka (kok.) matkustaa Geneveen YK:n ihmisoikeusneuvostoon ja aseidenriisuntakonferenssiin
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ministeri Lenita Toivakka vierailee Genevessä ensi viikon alussa. Hän pitää maanantaina Suomen puheenvuoron YK:n ihmisoikeusneuvoston korkean tason osuudessa. Suomi hakee neuvoston jäsenyyttä kaudelle 2022–24.

Toivakka osallistuu lisäksi tiistaina Geneven aseidenriisuntakonferenssin korkean tason istuntoon. Puheessaan hän käsittelee ulkoministeriön tiedotteen mukaan asevalvonnan ja aseidenriisunnan ajankohtaisia kysymyksiä kuten asekauppasopimuksen toimeenpanon edistämistä.

Vierailun aikana ministeri Toivakka tapaa muun muassa YK:n ihmisoikeusvaltuutettu Zeid Ra’ad al Husseinin ja Punaisen Ristin kansainvälisen komitean puheenjohtaja Peter Maurerin. Ministeriön mukaan Toivakka keskustelee heidän kanssaan ajankohtaisista humanitaarisista tilanteista kuten Syyriasta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)