Verkkouutiset

Hallitus ja keskusjärjestöt yhtä mieltä työsuojelusta

Hallituksella ja työmarkkinakeskusjärjestöillä on yhteinen näkemys työsuojelun edistämisestä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sosiaali- ja terveysministeri Laura Räty (kok.) ja työmarkkinakeskusjärjestöjen edustajat ovat torstaina sopineet työsuojelun, työterveyden ja työhyvinvoinnin kehittämislinjausten valmistelusta.

– Työhyvinvointi sekä työterveys ja -turvallisuus ovat työurien pidentymisen kannalta keskeisimmät tekijät. Resurssit ovat Suomessa hyvät: Työpaikoilla on noin 60 000 henkilöä, jotka on valittu tai nimetty hoitamaan työsuojelu-, työterveys- tai työhyvinvointitehtäviä. Heidän lisäkseen on noin 5000 työterveyshuollon ammattihenkilöä ja asiantuntijaa sekä 500 työsuojelun viranomaistehtävissä työskentelevää. Yhteistyö näiden toimijoiden välillä on kaiken A ja O, toteaa Räty tiedotteessa.

Työmarkkinakeskusjärjestöt ja hallitus sopivat vielä tänä keväänä konkreettisista toimenpiteistä, joita viedään yhdessä eteenpäin.

Valmisteluun tulevat toimenpide-ehdotukset valitaan huhtikuun puoleenväliin mennessä, jolloin niitä tarkastellaan Rädyn johdolla. Ehdotukset valmistellaan selvitysmies Jukka Ahtelan muistion pohjalta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)