Verkkouutiset

Tuomioja piikitteli Rinnettä MTV:llä: ”Ei keskusteluja mikrofonin edessä”

Ulkoministeri Erkki Tuomioja kehottaa SDP:tä käymään keskustelunsa puolueen sisällä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Puolueen omaa keskustelua pitäisi käydä puolueen omassa piirissä. Mikrofonien edessä ei olisi tarvetta käydä keskusteluja, Erkki Tuomioja sanoi MTV:n Huomenta Suomessa.

Tuomioja viittasi SDP:n puheenjohtaja Antti Rinteen Ylen tv-kameralle tallentuneisiin puheisiin Slovakian valtiovarainministerin Peter Kažimírin kanssa.

Ylen maanantaina esittämällä videopätkällä Rinne kertoo Kažimírille ”Jutan aloittaneen kampanjan”. Rinne vahvistaa videolla kampanjan tarkoittavan SDP:n puheenjohtajakampanjaa. Videopätkä on tallennettu viime perjantain euroryhmän kokouksen yhteydessä Riiassa. Viime viikolla Rinne kehotti SDP:n entistä puheenjohtajaa Jutta Urpilaista olemaan tavoittelematta SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtajuutta. Urpilaisen mukaan kyse on linjaerimielisyyksistä.

Tuomioja totesi Huomenta Suomen haastattelussa, ettei tiedä, pyrkiikö Urpilainen takaisin puolueen puheenjohtajaksi. Hän vakuutti, että SDP ei ole jakautunut puolue.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)